Taxaties

Heeft u een horloge thuis liggen en bent u benieuwd wat het waard is? Of wilt u uw gouden sieraden of zilverwerk laten taxeren in Den Haag? Bij Potma Edelmetaal hechten wij grote waarde aan het correct taxeren van verschillende edelmetalen. Laat daarom een vrijblijvende taxatie doen bij Potma Edelmetaal. Onze beëdigd taxateur begroot nauwkeurig de waarde van uw horloge of sieraad.  Daarnaast kunnen wij ook taxaties documenteren voor de verzekering of erfenis. U kunt vervolgens uw gouden sieraden, zilverwerk en horloges voor een goede prijs aan ons verkopen. Het geld krijgt u contant mee of wordt overgemaakt naar uw rekening.

Op verzoek van onze klanten kunnen wij uw sieraden, horloges en/of gebruiksvoorwerpen van goud/zilver laten taxeren ten behoeve van verzekeringsdoeleinden? Bij Potma Edelmetaal in Den Haag worden uw kostbaarheden getaxeerd door onze beëdigd taxateur en krijgt u hier een officieel rapport van. Neem contact met ons op voor een afspraak.

De kosten voor een taxatie ten behoeve van verzekeringsdoeleinden bedragen 25% van de getaxeerde waarde plus 25 euro voor het opmaken van het rapport. Taxatierapporten blijven 3 jaar geldig.

Dinsdag t/m zaterdag: 11:00 – 17:00 uur

Loop gerust binnen in het kleinste Rijksmonument van Den Haag of maak een afspraak voor een vrijblijvende taxatie.

Horloge taxeren

Bij Potma Edelmetaal bent u aan het juiste adres voor een vrijblijvende taxatie van uw horloge. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van uurwerken. Ons team taxeert de juiste waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van het materiaal, de staat en het merk. Ook de documentatie weegt mee in de waarde. Wij voorzien altijd in de gepaste waarde van uw uurwerk voor verzekering of erfenis.

Edelmetaal taxeren

De waarde van edelmetaal is ongekend. Goud of zilver is soms nog waardevoller dan u denkt. Of het nu munten zijn, goudbaren of sieraden, bij Potma Edelmetaal kunt u terecht voor een vrijblijvende taxatie. Daar zorgt onze beëdigd taxateur persoonlijk voor. Op accurate wijze taxeren wij de waarde van uw erfstuk of gelukkige vondst. De waarde van goud kan fluctueren. Bij Potma Edelmetaal verschaffen wij u een actuele waarde. De waarde hangt af van het goud- en zilvergehalte van de sieraden en munten. Sommige munten kunnen zelfs meer opleveren dan enkel de goud of zilverprijs.

Sieraden taxeren

Voor een vrijblijvende taxatie van uw sieraden bent u altijd welkom in het kleinste Rijksmonument van Den Haag te midden van de juwelierswijk. Uw sieraad taxeert onze beëdigd taxateur uiterst nauwkeurig. De waarde van gouden en zilveren sieraden hangen af van het gewicht en karaat gehalte. Zo hebben sieraad met een hoger goudgehalte een hogere waarde. Voor een waarde net zo mooi als het sieraad zelf, komt u bij Potma Edelmetaal langs. De documentatie voor verzekering of erfenis is tevens mogelijk.