Reparaties

Horloge reparatie

U bent bij ons welkom voor de reparatie van uw horloge. In ons atelier werken wij vakkundig aan de reparatie van uw uurwerk. Voor een reparatie lopen wij alle onderdelen nauwkeurig na. Indien nodig worden originele onderdelen vervangen voor nieuwe.

Wanneer u bij ons juwelierszaak in Den Haag langskomt voor het repareren van uw horloge, geven wij u een bon mee met een prijsindicatie. De reparatie duurt gemiddeld 10 werkdagen. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op zodra uw uurwerk voor u klaarligt.

Let op: De prijsindicatie is enkel een indicatie, de werkelijke kosten voor de reparatie kunnen dus verschillen.

Horloge servicebeurt

(Mechanische) horloges hebben om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig vanwege de slijtage van de bewegende onderdelen. Hiervoor bent u bij Potma Edelmetaal aan het juiste adres. In ons atelier wordt uw horloge nauwkeurig nagekeken en geserviced. U kunt bij ons terecht voor de service van horloges van o.a Patek Philippe, Blancpain, Breguet, Cartier, Rolex, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega en meer.

Let op: De prijsindicatie is enkel een indicatie, de werkelijke kosten voor de reparatie kunnen dus verschillen.

Goud reparatie

Goud is niet alleen een kostbaar edelmetaal, maar ook zeer duurzaam. Met de juiste zorg blijft het jarenlang mooi. Mocht er onverhoopt een gouden sieraad stukgaan, dan laat u uw kostbaarheden repareren bij Potma Edelmetaal. Al jaren gerenommeerd specialist in de juwelierswijk van Den Haag. Kom langs voor een prijsopgave.

Let op: De prijsindicatie is enkel een indicatie, de werkelijke kosten voor de reparatie kunnen dus verschillen.

Sieraad reparatie

Sieraden gaan generaties lang mee. Ze zijn gemaakt van luxueuze materialen. Voor behoud van dat luxueuze gevoel, is reparatie soms onvermijdelijk. Sieraden kunnen soms kapot gaan. Voor een reparatie bent u van harte welkom bij Potma Edelmetaal. U kunt bij ons uw sieraden ook laten vermaken of aanpassen. Samen met onze edelsmid kunt u de mogelijkheden bespreken om uw sieraden te laten vermaken tot moderne creatie.

Let op: De prijsindicatie is enkel een indicatie, de werkelijke kosten voor de reparatie kunnen dus verschillen. U krijgt altijd een bon met de indicatie. Reparaties duren gemiddeld 10 dagen.