Inkoop merksieraden

Merksieraden verkopen

Heeft u sieraden van merken zoals Cartier, Chopard, Van Cleef & Arpels, BVLGARI, Piaget, Tiffany & Co en draagt u dit niet meer? Verkoop uw merksieraden voor een hoge prijs! Er is altijd vraag naar mooie sieraden van de bijzondere juweliershuizen zoals Cartier, Piaget, Chopard, Tiffany & Co, Van Cleef & Arpels en meer! Potma Edelmetaal koopt uw merksieraden in voor een eerlijke prijs!

Veelgestelde vragen

Wanneer u langskomt bij Potma Edelmetaal om uw Cartier sieraden of sieraden van andere juweliershuizen te verkopen wordt dit deskundig door ons gecontroleerd. Wij zullen uw sieraden ter plekken testen en wegen. Aan de hand van staat, en de eventuele toebehoren doen wij een bod op uw sieraden. Als u akkoord gaat met ons bod, wordt u direct uitbetaald. Ons voorkeur gaat uit naar het overmaken van het bedrag per bankoverschrijving. Het geld staat dan binnen 10 minuten op uw rekening. Indien gewenst kunnen wij het bedrag uiteraard ook contant uitleveren. Vergeet niet om uw bankpas en geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Let op: Bedragen vanaf €3.000,- euro kunnen wij uitsluitend per bankoverschrijving doen.

Wanneer u langskomt bij Potma Edelmetaal om uw goud, zilver of horloges te verkopen willen wij u vragen het volgende mee te nemen:

  • Uw gouden, zilveren en/of platina merksieraden
  • Eventuele toebehoren (certificaten, doosjes en facturen)
  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort/ID-kaart/Rijbewijs)
  • Geldig bankpas zodat wij het geld naar uw rekening kunnen overmaken.

Het karaatgehalte geeft aan hoeveel goud uw sieraad bevat. Sieraden worden nooit van zuiver goud (99,99%), oftewel 24 karaat, gemaakt omdat dit veel te zacht is. Daarom word goud gemengd met onedele metalen om te zorgen voor een voldoende hardheid. Cartier bijvoorbeeld, maakt hun gouden sieraden enkel van 18 karaat wit-, rosé- en geelgoud. 18 Karaat, bestaat uit 750 duizendsten goud (18/24=0.750). De overige delen worden aangevuld met koper en/of zilver. In Nederland worden de meeste sieraden van 14 en 18 karaat gemaakt, dit is voor 58,5% en 75% gemaakt uit puur goud.

Wij kunnen u zowel contant als per bank uitbetalen. Let op: bedragen vanaf € 3.000,- kunnen wij uitsluitend per bankoverschrijving betalen.

De goudprijs dat wij betalen wordt bepaald aan de hand van de actuele goudkoers. Voor merksieraden ligt d De goudprijs fluctueert en is dus altijd in beweging. Onze goudprijs vindt hier. Gouden merksieraden van bijvoorbeeld Cartier, Piaget, Van Cleef & Arpels en meer, leveren vaak meer op dan enkel de goudprijs. Laat uw gouden merksieraden vrijblijvend taxeren. Bel 070 36 36 666 voor een afspraak.

Mocht u in de buurt zijn, kunt u altijd binnenlopen. Voor het taxeren van goud en zilver vragen wij u wel om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.

Inkoop Cartier Sieraden

Cartier maakt al jaren prachtige sieraden en iconische horloges die door bekende sterren en Royals worden gedragen. Het is een toonaangevend juweliersbedrijf met iconische designs die nogal altijd geliefd zijn.

Cartier heeft talloze bijzondere sieraden, de populaire collecties zijn de Love, Trinity en Juste un Clou en Panthère collecties. De bekende Trinity ringen, armbanden, oorbellen en hangers, met tricolor gouden banden (geelgoud, witgoud en roségoud), vandaar de naam Trinity. De Juste un Clou is een bijzonder design van een spijker dat omgetoverd is in een juweel. De Panthère sieraden verbeelden zoals de naam al verklapt een panter. De Love-collectie van Cartier is misschien wel het bekendst. Een tijdloos design uit de jaren 70 van ovalen armbanden die uit twee bogen bestaan die aan elkaar worden vastgeschroefd. Vanuit dit design zijn vervolgens de bekende LOVE ringen, hangers en oorbellen uit ontstaan, herkenbaar door de zichtbare schroefmotief.

Heeft u sieraden van Cartier en wilt u dit verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact met ons op: 0703636666.

Inkoop Chopard Sieraden

Chopard, het Zwitsers bedrijf dat jarenlang bijzondere juwelen en horloges.

De bekendste collectie van Chopard is toch wel de ‘Happy Diamonds’ collectie. Een speels ontwerp met diamanten die vrij bewegen. Inmiddels zijn er talloze sieraden en ook horloges met de ‘Happy Diamonds’ verkrijgbaar in de meest uiteenlopende designs. De vintage ‘Les Chaînes’ collectie bestaat verschillende gouden schakel armbanden en colliers. Dit zijn gourmet, ovalen, jasseron en andere ronde en vierkante schakels, vandaar de naam ‘Les Chaînes’. De armbanden uit deze collectie zijn vaak versierd met bedels en het herkenbare hartjes bedel met ‘Chopard’.

Heeft u sieraden van Chopard die u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op: 0703636666

Inkoop Van Cleef & Arpels Sieraden

Van Cleef & Arpels, het Franse gerenommeerde juweliershuis, bekend van hun bijzondere creaties van de beste materialen en mooiste edelstenen. De bekendste collectie is de Alhambra collectie. Deze VCA collectie bestaat uit juwelen bezet met klavertjes vier, het symbool van geluk. Deze klavertjes worden vervaardigd van goud en bezet met mooiste edelstenen.

De Alhambra collectie heeft sautoirs, colliers, armbanden, ringen en oorbellen met klavertjes vier in goud, maar ook met edelstenen als diamant, onyx, lapis lazuli en meer.

Heeft u sieraden van Van Cleef en Arpels en wilt u dit verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact met ons op: 0703636666.

Inkoop gouden merksieraden

Naast sieraden van Cartier, Chopard en Van Cleef & Arpels, kunt u ook gouden sieraden van merken als BVLGARI, Piaget, Tiffany & Co, Pomellato, Boucheron en meer bij ons verkopen! Wij zijn altijd opzoek naar vintage en pre-owned sieraden van bijzondere juweliershuizen. Verkoop uw merksieraden bij een vertrouwde inkoper. In onze juwelierszaak in het centrum van Den Haag kopen wij al meer dan 40 jaar sieraden van hoogwaardige en luxe merken in. Bel 070 36 36 666 voor een afspraak of stuur ons een mail: info@potma-edelmetaal.nl