Goudprijs bereikt historisch hoogtepunt!

11 april 2023
Categorie
Deel dit bericht

Goudprijs bereikt historisch hoogtepunt!

De goudkoers is flink gestegen. De goudkoers wordt beïnvloedt door verschillende gebeurtenissen in de wereld zoals bijvoorbeeld inflatie, politieke conflicten, maar ook vraag en aanbod van goud. Eerder vorig jaar steeg de koers door de conflict in Oost-Europa. Recent was er onrust in de bankensector door de val van de Amerikaanse Silicon Valley Bank,  waardoor de vraag naar goud was toenam, hierdoor steeg de goudkoers naar een historisch hoogtepunt. Goud wordt namelijk gezien als een waardevaste belegging.

Wanneer is het beste moment om goud te verkopen?

Het antwoord is: altijd! U kunt de koers volgen om uw goud te verkopen wanneer u bijvoorbeeld een trend in de goudkoers ziet. Momenteel is de goudprijs erg hoog! De verkoop van goud is natuurlijk persoonlijk, misschien heeft u wel wat gouden sieraden geërfd en wilt u met het geld iets anders kopen. Of wellicht wilt u uw gouden sieraden die u niet meer draagt verkopen of omruilen voor andere gouden sieraden. Wellicht heeft u wel ooit geïnvesteerd in gouden munten en/of goudbaren en wilt u nu uw rendement behalen. Wat de reden ook is, bij Potma Edelmetaal krijgt u een hoge prijs voor uw goud! Benieuwd wat u voor uw goud kunt krijgen? Bekijk hier onze goudprijs per gram.

Met de huidige hoge goudprijs is uw (oud) goud veel waard. Wilt u weten wat uw (oud) goud waard is? Bel ons voor een afspraak, 070 36 36 666, of kom langs voor een vrijblijvende taxatie!